Участь у Фестивалі "Квиток у майбутнє"!

1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей, а викладачі ННІ АСЕ Полтавського державного аграрного університету долучилися до участі у  фестивалі «Квиток у майбутнє»!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Для майбутніх вступників була унікальна нагода переконатись у дружній атмосфері ПДАУ, ознайомитися зі спеціальностями та освітніми програмами, що пропонує ННІ АСЕ,  з неповторним кампусом та потужною матеріально-технічною базою, поспілкуватися з представниками приймальної комісії та  кафедр.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  
На відвідувачів чекала яскрава концертна програма:
⠀⠀⠀
 міський духовий оркестр "Полтава" під орудою заслуженого артиста України Едуарда Головашича;; "Ми — Українці", ведучі — переможці телешоу "Ліга Сміху" Станіслав Манько та Владислав Стеблівський;
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
майстер-класи: народна графіка на полотні (вибійка); виготовлення свічок з воску; "Різнокольоровий смаколик" (розпис пряників);дитяча зона за участі кінологів, поліції та пожежників.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ми дбаємо про високий рівень надання освітніх послуг, відпрацювання практичних навичок та особистісних скілів, забезпечуємо умови для творчого, спортивного й креативного розвитку наших студентів.
                 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Це дає нашим випускникам багато переваг на старті професійної кар’єри: швидко адаптуватися до нових умов, продовжувати розвиватися і вчитися, не зупинятися на досягнутому та ставити перед собою амбітні професійні та особисті цілі.
 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Можливості, які надає Полтавський державний аграрний університет,  — це твій квиток у майбутнє!
Вітаємо всіх дітей і майбутніх абітурієнтів зі святом!!! Нехай наші діти завжди залишаються веселими і життєрадісними, нехай вони відчувають тільки любов і підтримку від своїх батьків!
Хочеться, щоб всі вони були щасливі, а небо над головою завжди було мирним!!!