ЗВО відвідали регіональний офіс ПриватБанку

Вкотре здобувачі вищої освіти Полтавської державної аграрної академії факультету обліку та фінансів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали регіональний офіс ПриватБанку з метою отримання знань, цінного практичного досвіду та певних навичок  в організації діяльності банківської системи.
Учасників заходу привітно зустріла керівник напряму трудових ресурсів ПГРУ «Приватбанк» Л. В. Дроцька. 
Форми участі студентів є досить різними та постійно змінюються. Це й ознайомчі екскурсії, і проведення практичних занять, і участь у квестах тощо.
Цього разу, 26 лютого 2020 року, ПриватБанк запросив студентів узяти участь у заході «Кава з HR». Тема заходу: «Digital-практика digital-поколінню». Ідея полягала в участі студентів у командній грі, що дає змогу дізнатися більше про інноваційну онлайн-практику та про кар’єрні можливості у ПриватБанку. Кожен з учасників зміг відчути себе працівником банку як web-дизайнер, графічний дизайнер, спеціаліст з інтернет-маркетингу чи соціальних мереж, HR-менеджер тощо та запропонувати якісно нові рішення розвитку банківського продукту Digital-практика digital-поколінню» відповідно до фахового спрямування.
Захід відбувся у дружній професійні атмосфері з перервами на каву та смаколики. По закінченні тренінгу студенти отримали подарунки з логотипами  ПриватБанку.
Разом зі студентами на заході були присутні декан факультету обліку та фінансів професор Л. О. Дорогань-Писаренко та доцент кафедри фінансів і кредиту Ю. А. Глущенко.

 

 

Діяльність: