Звіти і вибори в органах студентського самоврядування!

5 грудня відбулася звітно-виборча конференція органу студентського самоврядування академії.

На конференцію прибули делегати, які представляли академічні групи, курси, факультети, студентські гуртожитки, тобто усе студентство академії.

Перед затвердженням повістки денної, голова Студентської ради Анатолій Мишелов вручив подяки ветеранам студентського руху, колишнім очільникам студентського самоврядування академії Максиму Петренку та Тетяні Бардіні. Їх також названо Почесними головами студентської ради Полтавської державної аграрної академії.

Делегатів конференції вітала ректор академії, професор Валентина Іванівна Аранчій.

Повістка денна звітно-виборчої конференції була досить насиченою:

  • звіт про роботу голови Студентської ради академії Мишелова Анатолія за період 2012-2013 року;
  • передвиборча програма кандидатів на заміщення вакантної посади голови Студентської ради;
  • вибори голови Студентської ради;
  • внесення змін до положення про студентське самоврядування;
  • внесення змін до положення про студентський гуртожиток;
  • внесення змін до положення про кращу студентську групу.

У звітній доповіді, голова студентської ради Анатолій Мишелов розповів про багатовекторну роботу студентського самоврядування, досягнуті успіхи та прорахунки. За його словами, студентська рада брала участь у більш ніж 100 проектах як академічного так і міського та обласного значення. Це проекти організаційного, наукового, культурно-масового, спортивного значення. Делегати конференції роботу ради студентського самоврядування оцінили позитивною оцінкою.

З другого питання повістки денної з передвиборчою  програмою виступив кандидат на заміщення вакантної посади голови Студентської ради, студент 2 курсу факультету економіки та менеджменту Олександр Глазов.

За результатами голосування головою студентської ради академії обрано Олександра Глазова.

Делегати студентської конференції одноголосно прийняли зміни до положень про студентське самоврядування,  студентський гуртожиток, кращу студентську групу.

З оцінкою роботи та напутнім словом на конференції виступив проректор з науково-педагогічної, наукової  роботи, доцент Кочерга А.А.