Звіт про роботу студентського Сенату Полтавського державного аграрного університету

 

4 березня 2024 року у ПДАУ відбулася студентська конференція, де голови студентського Сенату та студентських рад звітували про свою роботу за 2023/2024 навчальний рік. До конференції долучилися представники студентського активу академічних груп, члени студентських рад факультетів та інститутів і здобувачі вищої освіти. 

 
У порядку денному звітної конференції було 19 питань: обрання лічильної комісії, головуючого, секретаря та погодження порядку денного. Далі заслухали звіти голів студентської ради факультетів та інститутів про роботу протягом 2023/2024 навчального року, звіт голови студентської ради гуртожитків Дмитра Шостака та голови студентського Сенату Максима Бобровського.
 
Затверджено положення про вибори в органи студентського самоврядування до вченої ради Полтавського державного аграрного університету. Це положення регламентує процес виборів представників студентів до вченої ради ПДАУ, що дає їм можливість брати участь у прийнятті важливих рішень щодо життя Університету.
 
Затверджено кошторис студентського Сенату, у якому передбачено виділення коштів на різні напрями діяльності Сенату — організацію культурно-масових заходів, технічне забезпечення, розвиток волонтерського руху тощо.
 
Затверджено положення про контрольно-ревізійну комісію у студентському Сенаті, яка буде  контролювати його діяльність і забезпечувати прозорість та підзвітність його роботи.
 
Ми віримо, що спільними зусиллями ми зможемо зробити наш Університет ліпшим!