Зустріч з волонтером та учасником АТО

Для студентів інженерно-технологічного факультету вже стало доброю традицією проведення зустрічей з волонтерами та учасниками АТО.
От і цього разу на зустріч було запрошено учасника АТО,  який тільки повернувся з передової, а саме з Мар'їнки - Черниченка Геннадія  Микитовича та волонтера ГО «Європейський вибір» Глобу Сергія Васильовича. Геннадій Микитович – командир бригади розвідки 92-ї окремої механізованої бригади, що розташовувалась поблизу Мар'їнки. Він розповів про побут, завдання, які доводилось виконувати на лінії розмежування та в тилу ворга, також про забезпечення і обмундирування наших військових .

Волонтер ГО «Європейський вибір» Глоба Сергій Васильович розповів, що є найнеобхіднішим для наших хлопців, а це дуже потрібні теплі речі, спідня білизна, шкарпетки, м’яке взуття, засоби особистої гігієни, а особливо щось солодке та домашні харчі. А ще попрохав долучатися до допомоги нашим воїнам - від написання листівок з добрими та теплими побажаннями – до відновлення і ремонту техніки.
Студентський актив разом із деканатом факультету підготували невеличкий презент для наших захисників - це засоби особистої гігієни, чай, шкарпетки, печиво, цукерки, домашнє сало та олія. Все це Сергій Васильович пообіцяв передати нашим хлопцям при поїздці на передову.



І от Полтавські волонтери  були в Авдіївц,і на шахті «Бутівка», блокпостах, на яких стоять бійці 72-ї бригади на Донеччині. Передали від студентів нашим захисникам засоби особистої гігієни, чай, шкарпетки, печиво, цукерки, домашні смаколики. А ще поважання триматися в боротьбі з агресором та вітання з наступаючими святами.


 
Фото надані полтавськими волонтерами

Тримайтеся, наші захисники!
Повертайтеся живими та здоровими! Нехай Господь захищає Вас!
Сили Вам та наснаги в боротьбі з загарбником.