Зустріч студентів інженерно-технологічного факультету із представником Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Покоління Гугл»

2 березня 2021 року для студентів 1–4 курсів інженерно-технологічного факультету Полтавської державної аграрної академії спеціальностей 208 «Агроінженерія» і 133 «Галузеве машинобудування» було організовано зустріч із представником Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Покоління Гугл» Євгеном Антонцем. Під час зустрічі обговорювалися важливі для молоді теми: «Моральні, етичні й інтелектуальні цінності – фундамент суспільства, що змінить світ на краще», «Чоловіки і жінки: ідентичність і унікальність кожної статі».

 

Співпраця  із молодіжною організацією «Покоління Гугл» триває вже кілька років поспіль. Її представники є частими гостями на інженерно-технологічному факультеті. Актуальні питання, що обговорюються під час зустрічей, не лише цікаві для молоді, а й корисні та повчальні. Часто доповідачі, крім розповідей із особистого досвіду, прикладів із різних джерел, використовують цікаві й неординарні презентації. Студентам дуже подобаються зустрічі подібного формату, і вони з нетерпінням чекають на продовження спілкування з Євгеном та його командою.

 

Аудиторія: 

Діяльність: