Зустріч працівників психологічної служби зі студентами 4 курсу: попереду – магістратура!

9 лютого 2022 року відбулася зустріч працівників психологічної служби ПДАУ – керівниці психологічної служби Ірини Плаксієнко, практичного психолога Ганни Подлєсної та соціального педагога Юлії Овсієнко – зі студентами 4 курсу Університету різних спеціальностей, які готуються до важливого кроку – вступу до магістратури. 
Темою зустрічі стало обговорення професійних надбань та подальших планів здобувачів вищої освіти на основі створення ними проєктивного малюнку «Дерево мого життя». Кожен студент мав нагоду через творчість зануритись у світ своїх професійних мрій, бажань і засобів їх досягнення.
Бакалаврат – це базис будь-якої професії, але він надає тільки скромну нішу у професійній діяльності. Але якщо є великі професійні плани, то постає питання про навчання в магістратурі, адже вона є фундаментом для отримання широких професійних можливостей, що гарантує безмежне кар’єрне зростання. Завдяки поглибленому вивченню реальних аспектів професії та набуттю практичних навичок магістратура дає змогу сформувати власне коло професійних інтересів, розширити та поглибити кваліфікацію в будь-якій європейській країні. У магістратурі велика увага приділяється розвитку інтегрованих навичок і компетенцій, близьких до аналітично-управлінської діяльності за конкретним фахом. 
Тож бажаємо майбутнім магістрантам успішної кар’єри!

Аудиторія: 

Діяльність: