Зустріч із студентами Аграрно-економічного коледжу ПДАУ у рамках профорієнтаційної роботи

8 листопада 2022 року відбулася он-лайн зустріч із викладачами та студентами ВСП "Аграрно-економічний фаховий коледж ПДАУ"
Під час зустрічі, яка була проведена за ініціювання завідувачки технологічним відділенням Алли Цебро та завідувача навчально виробничої практики студентів Олександра Матвієнка, студентам старших курсів спеціальності 201 Агрономія було проведено лекцію викладачем Навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології, к.с.-г.н., доценткою кафедри землеробства і агрохімії ім. В.І. Сазанова Оксаною Ласло.
Цебро
Алла Василівна
Матвієнко
Олександр Васильович
Ласло
Оксана Олександрівна

 

Тематичним наповненням лекції було ознайомлення студентів коледжу із важливістю отримання фаху агронома у закладі вищої освіти для вирощування екологічно безпечної продукції рослинництва, що є важливим аспектом продовольчої безпеки України.

                        

Лектором було роз’яснено основні положення виробництва органічної продукції, описано заборонені до використання засоби інтенсифікації землеробства, що призводять до погіршення якості продукції та деградації агроекоситеми; наведено низку агровиробників, що займаються вирощуванням екологічної продукції та систему розпізнавання якості продуктів на основі маркування. 

                                             

У зустрічі взяли участь понад тридцять осіб із представників студентства та викладачі.