Зустріч гаранта з першокурсниками

    Зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Технології і засоби механізації сільськогосподарського виробництва» першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 208 Агроінженерія з першокурсниками.

    03 листопада 2022 року відбулась офлайн-зустріч здобувачів вищої освіти за спеціальністю 208 «Агроінженерія» інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету з гарантом освітньо-професійної програми, кандидатом технічних наук, доцентом
С.В. Ляшенко.

    Сергій Васильович ознайомив першокурсників з метою та основними принципами викладання в межах програми. Акцентував увагу здобувачів вищої освіти на реалізації студентоцентрованого та компетентнісного підходів під час викладання. Окреслив можливості реалізації індивідуальної траєкторії навчання, за рахунок як вибіркових компонентів, так і академічної мобільності з переліком можливих програм для реалізації міжнародного та національного обміну. Вказав на локації необхідної інформації на офіційному сайті Полтавського державного аграрного університету.

    Гарант нагадав про можливості реалізації принципу ініціативного самонавчання за допомогою онлайн-курсів, платформи дистанційного навчання Moodl, та електронної бібліотеки ПДАУ.

    Окремо зупинились на необхідності дотримання принципів академічної доброчесності під час навчання та відповідальності за недоброчесну поведінку як з боку здобувачів вищої освіти, так і викладачів. Здобувачі вищої освіти мали можливість поставити запитання гаранту та отримали вичерпні відповіді.