Знайомимо першокурсників з історією Університету

Щороку першокурсники інженерно-технологічного факультету знайомляться з історією своєї альма-матер у народному музеї історії Полтавського державного аграрного університету.
Сьогодні музей, якому вже понад 50 років, відвідали здобувачі вищої освіти за спеціальностями 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка,  192 Будівництво і цивільна інженерія та 208 Агроінженерія. До студентів долучились і викладачі кафедри механічної та електричної інженерії – асистентка кафедри Олена БОРОВИК і заступниця декана із виховної роботи, старша викладачка Наталія ПРІЛЄПО.

 
Під час екскурсії завідувачка музею Наталія ЛОКЕС представила увазі відвідувачів понад п’ять тисяч експонатів, більшість із яких – оригінальні. До речі, музей має статус «народного» через використання оригінальних архівних матеріалів як Полтавського державного архіву, так і приватних матеріалів полтавських краєзнавців, викладачів, співробітників, випускників і студентів Університету.

 
Музейні фонди та справжня енциклопедичність знань екскурсовода були варті багатогодинної екскурсії, проте, на жаль, студенти були обмежені в часі. Тому ми не прощаємось із музеєм ПДАУ, лише кажемо йому: «До наступних зустрічей!».

Аудиторія: