Зміцнення співпраці між ПДАУ та Titan Machinery Ukraine — одним із найбільших операторів ринку сільськогосподарської техніки у світі

 

В освітньому процесі Полтавського державного аграрного університету  тісно поєднані теорія та практика.   Наш освітній заклад надає студентам будь-якої спеціальності можливості для стажування, практики та подальшого працевлаштування в одного з наших стейкхолдерів. Не є винятком і інженерно-технологічний факультет, чиї випускники застосовують знання та вміння для розбудови економічного потенціалу нашої держави. 
 
30 січня 2024 року відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Полтавським державним аграрним університетом і  ТОВ «ТАЙТЕН МАШИНЕРІ УКРАЇНА». Ректор Олександр Галич зустрівся з директором з післяпродажного обслуговування підприємства Ольгою Літвінчук, щоб своїми підписами скріпити цей важливий документ і окреслити конкретні кроки майбутньої співпраці. До речі, як зазначила декан ІТФ Олександра Біловод, наші випускники вже давно працюють у цій компанії і проявили себе як гарні фахівці. 
 
Наразі TITAN MACHINERY Inc. — один з найбільших операторів ринку сільськогосподарської техніки у світі. Понад 20 років компанія пропонує найкращі рішення для сільського господарства та будівельної галузі. До активів компанії належить розгалужена мережа зі 105 представництв і дилершипів, розташованих у США, та більш ніж 14 представництв у Європі — Болгарії, Румунії, Німеччині та Україні. Компанія "Тайтен Машинері Україна" 10 років успішно функціонує на ринку України, є офіційним дистриб'ютором сільськогосподарської техніки Case IH, BEDNAR та KUHN. 
 
Як пояснила Ольга Літвінчук, компанія дотримується високих стандартів передпродажного та післяпродажного обслуговування, пропонуючи якісні, надійні та сучасні сервісні послуги від кваліфікованої команди фахівців. Очолюваний пані Ольгою відділ  післяпродажного обслуговування є найбільшим у компанії в Україні, його штат налічує понад 100 співробітників. Тож ТОВ "Тайтен Машинері Україна" зацікавлене у нових перспективних співробітниках, яких вони планують обирати з-поміж талановитих студентів. 
 
Співпраця відкриває широкі перспективи для проходження виробничих практик студентами Полтавського державного аграрного університету, організації дуальної форми навчання та працевлаштування його випускників. Також Олександр Галич та Ольга Літвінчук розглянули різні можливості реалізації спільних проєктів, що будуть спрямовані на підсилення матеріально-технічної бази Університету та кадрового потенціалу підприємства.