Здобувачки вищої освіти ПДАУ – переможниці обласного етапу XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

⠀⠀⠀⠀⠀⠀

27 січня 2024 року в онлайн-форматі відбувся обласний етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в якому взяли участь здобувачки вищої освіти Полтавського державного аграрного університету за ОП Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, Облік і оподаткування, Туризм і рекреація.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Пишаємося творчими здобутками наших студенток, які стали переможницями обласного етапу конкурсу:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• здобувачка вищої освіти за ОП Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська Рябуха Анастасія, яка серед учасників-філологів посіла перше місце;
• здобувачка вищої освіти 2 курсу за ОП Облік і оподаткування Клиша Олександра, яка посіла третє місце серед представників студентства нефілологічних спеціальностей.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Щирі вітання нашим переможницям! Хай мудре й полум’яне Шевченкове слово завжди супроводжує їх, надихає на творчість, на успішну самореалізацію в переможній і квітучій Україні!