Захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістра!

 

13 грудня 2022 року відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 035 Філологія (035.041 Германські мови та літератури, (переклад включно), перша — англійська) заочної форми навчання. Захист відбувався у змішаному форматі із залученням програмного забезпечення Google Meet.


Кваліфікаційне дослідження є результатом тривалої наукової та методичної співпраці магістранта та наукового керівника. Захист магістерської роботи – це процедура, на підставі успішного проходження якої визначається готовність майбутнього спеціаліста до самостійної професійної та науково-дослідної діяльності. Успішний захист магістерської роботи є обов'язковою умовою отримання кваліфікації магістра. Це останній і вирішальний етап кропіткої роботи над випускним проєктом.


Магістранти спеціальності 035 Філологія (035.041 Германські мови та літератури, (переклад включно), перша — англійська) представили свої наукові доробки в галузі перекладу спеціальних текстів (економічних, аграрних, інформаційно-комунікаційних) і літературознавства, висвітлили наукову новизну роботи, її практичну значущість у професійній діяльності, схарактеризували висновки за результатами дослідження та презентували результати апробації кваліфікаційної роботи на всеукраїнських і міжнародних наукових заходах.


Кафедра гуманітарних і соціальних дисциплін дякує магістрантам за представлення ґрунтовних доповідей за результатами кваліфікаційних досліджень. Проведений захист — перший захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності 035 Філологія (035.041 Германські мови та літератури, (переклад включно), перша — англійська) на кафедрі гуманітарних і соціальних дисциплін. Попереду ще захисти майбутніх спеціалістів з філології та політології денної форми навчання.
 

Бажаємо нашим першим магістрам успіхів, великих професійних досягнень, нових перспектив і можливостей, реалізації творчих задумів!