Взаємодія здобувачів вищої освіти спеціальності Фінанси банківська справа та страхування зі стейкхолдерами продовжується

У межах проведення практичних занять з дисциплін «Банківська система» та «Фінансовий менеджмент у банку» 3 березня 2020 року здобувачі вищої освіти Полтавської державної аграрної академії факультету обліку та фінансів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та доцент кафедри фінансів і кредиту Ю. А. Глущенко відвідали Центральний офіс і Контакт-центр обслуговування клієнтів Полтавського Головного регіонального управління  ПриватБанк.

Зустріч зі студентами провели керівник бізнесу обслуговування VIP-клієнтів І. М. Лещенко, керівник напряму трудових ресурсів Л. В. Дроцька та керівник управління НОКЦ Я. А. Рябова.

Керівництво ПриватБанку запропонувало студентам оцінити умови роботи нового розширеного офісу Контакт-центру на 108 осіб та Центру з обслуговування VIP клієнтів, працівниками яких є й наші випускники та здобувачі. Під час зустрічі обговорювалися питання проходження онлайн-практики, програми та умов стажування, системи банківського стимулювання та заохочення.

Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам за тісну співпрацю, наданий практичний досвід та широкі можливості працевлаштування випускників ПДАА.