Виїзний семінар-тренінг з дисципліни «Інформаційні системи і технології у банківській сфері»

 16 вересня 2020 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» 4 курсу 1 групи разом із доцентом кафедри фінансів, банківської справи та страхування, кандидатом економічних наук Бражник Людмилою Василівною з навчальною метою відвідали Полтавське ЦРВ «Мегабанк». Цей захід було проведено в межах навчального процесу з дисципліни «Інформаційні системи і технології у банківській сфері». Співробітники банку ознайомили студентів із банківськими продуктами та технологіями, з можливостями мобільного банкінгу, інтернет-банкінгу, зони «24/7», todobank, миттєвого кредитування фізичних осіб. Фактично відбувся виїзний семінар-тренінг за участю фахівців банківської установи.

Приємно, що цими фахівцями є випускники факультету обліку та фінансів Олександр Коломієць та Олена Ярова.
Тож студенти здобули цінний практичний досвід і переконались, що випускники факультету є конкурентоздатними на ринку праці, успішно працевлаштовуються за спеціальністю.

Співробітники кафедри фінансів, банківської справи та страхування таким чином продовжують співпрацю із фінансовими установами, актуалізують зміст навчання, удосконалюють навчально-методичний інструментарій для підвищення якості навчального процесу.
Висловлюємо щиру вдячність керівництву і співробітникам Полтавського ЦРВ «Мегабанк» за плідну співпрацю та доброзичливість. Пишаємось нашими випускниками та бажаємо їм успіху в кар’єрі та  самореалізації.

Аудиторія: 

Діяльність: