Виїзна лекція з дисципліни «Основи туризмознавства» на тему «Фактори безпеки у туризмі»

7 грудня 2023 року на факультеті обліку та фінансів ПДАУ  відбулася виїзна лекція з дисципліни «Основи туризмознавства» на тему «Фактори безпеки у туризмі» для здобувачів вищої освіти 1-го курсу спеціальності Туризм і рекреація, на базі туристичної агенції «Iren TOUR», яка являється стейкхолдером даної освітньої програми. Модераторами лекції були, гарант ОПП Туризм, професор кафедри Тютюнник Ю. М. та доцент, професор кафедри Рудич А.І.

Попередньо, студенти прослухали теоретичні питання про основні напрямки забезпечення безпеки життя та здоров’я туристів, надання допомоги і захисту їх прав у екстремальних ситуаціях, причини виникнення факторів туристських ризиків. Продовжила лекцію, директор туристичного агентства Ірина Віталіївна, яка розкрила питання особистої безпеки подорожуючих в рамках цивільно-правових зобов’язань, звернула увагу на страхування туристів та привела яскраві приклади власного досвіду роботи. Здобувачі вищої освіти активно задавали питання, висловлювали свої думки та обговорювали власні випадки, отримавши компетентні пояснення та відповіді.

Високий рівень професіоналізму, досвід роботи Ірини Віталіївни були позитивно сприйняті присутніми, тому подальша співпраця з туристичним агентством «Iren TOUR» забезпечить  збалансоване поєднання теорії і практики та гарантуватиме достойний рівень  професійних результатів навчання.