Викладачі ПДАУ мали змогу долучатися до проєкту для навчальних закладів «Будуймо майбутнє разом», який розробило ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP»

 

У сучасному світі оцінювання якості та безпечності будь-якої сировини, товару чи надання послуг неможливе без використання нормативної документації, нормативно-правових актів, проведення навчання, онлайн-курсів тощо.
⠀⠀⠀⠀
Майже рік викладачі Полтавського державного аграрного університету мали змогу долучатися до проєкту для навчальних закладів «Будуймо майбутнє разом», який розробило ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP» з метою підвищення рівня освіти шляхом забезпечення навчальних закладів якісними програмними продуктами та інформаційними системами.
⠀⠀⠀⠀
У проєкті беруть участь університети, академії та коледжі з такими напрямами освіти, як будівництво, транспорт, нафтогазовидобування, гірництво, енергетика тощо.
⠀⠀⠀⠀
Ректорат Полтавського державного аграрного університету висловлює подяку керівництву ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP» за можливість взяти участь у проєкті для навчальних закладів «Будуймо майбутнє разом».
⠀⠀⠀⠀
Залучення до проєкту дало змогу використовувати інтернет-версію ІДС «БУДСТАНДАРТ», завдяки якій викладачі та студенти мали цілодобовий доступ до текстів чинних національних нормативних документів України та документів, що набудуть чинності у галузі будівництва та промисловості будівельних матеріалів, охорони праці, пожежної безпеки, екології, енергетики, дорожньої галузі України, проєктування, ціноутворення в будівництві, харчової промисловості та інших галузей з будь-якого пристрою, підключеного до інтернету (комп'ютера, планшета або смартфона).
⠀⠀⠀⠀
Висловлюємо впевненість у збереженні дружніх відносин і нашій подальшій плідній і взаємовигідній співпраці на благо спільних інтересів для розбудови нашої країни у післявоєнний час!