Всеукраїнське підвищення кваліфікації освітян і науковців у ПДАУ

⠀⠀⠀⠀⠀

Протягом грудня 2023 року ПДАУ вчергове провів всеукраїнське підвищення кваліфікації освітян і науковців, у межах якого за ініціативи  Університету спільно з Центром українсько-європейського наукового співробітництва було організовано цикл онлайн-лекцій «Різновиди інтелекту та їх роль в освітньому процесі ХХІ століття».
⠀⠀⠀⠀⠀
До складу організаційного комітету увійшли ректор ПДАУ Олександр Галич, голова вченої ради Валентина Аранчій, проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб, директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Дмитро Дячков, завідувачка кафедри менеджменту імені І. А. Маркіної Тетяна Воронько-Невіднича, керівниця Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Юлія Вакуленко, керівник відділу із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку Володимир Дудник.
Спікерами заходу були старший викладач кафедри маркетингу, провідний фахівець відділу маркетингу ПДАУ Ігор Лядський та експертка з тілесних практик, інструкторка з альфа-гравіті та дощок Садху Олена Молодова (АКА «Еля Лань»).
⠀⠀⠀⠀⠀
У рамках всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації було прочитано три потужні лекції:
⠀⠀⠀⠀⠀

  • «Природа інтелекту та його різновиди»,
  • «Соціальний та емоційний інтелект»,
  • «Практичний інтелект сучасної людини».

⠀⠀⠀⠀⠀
Наприкінці кожної лекції спікери  змістовно відповіли на запитання учасників.
⠀⠀⠀⠀⠀
До речі, тісна співпраця Полтавського державного аграрного університету з Центром українсько-європейського наукового співробітництва відзначена подякою від нашого партнера науково-педагогічному колективу нашого Університету, особливо ректорові Олександру Галичу, за 7 спільних всеукраїнських підвищень кваліфікації, проведених протягом 2022–2023 років.
⠀⠀⠀⠀⠀
Окрім Ігоря Лядського та Олени Молодової, до співпраці у різний час долучалися директор ННІ ЕУПІТ Дмитро Дячков, доцентка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Тетяна Сазонова, доцент кафедри маркетингу Іван Терещенко та здобувач вищої освіти ННІ ЕУПІТ Андрій Єфремов.
⠀⠀⠀⠀⠀
Колектив Полтавського державного аграрного університету також висловлює глибоку повагу та вдячність команді Центру українсько-європейського наукового співробітництва, зокрема його директорові Михайлу Віхляєву, за чудову просвітницьку ініціативу, надійне партнерство та відмінну організацію кожного спільного всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації!

 

Діяльність: