Вручення сертифікатів про успішне завершення курсів з вивчення англійської мови

 

25 квітня 2024 року в Мовному центрі Полтавського державного аграрного університету відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам курсів, які успішно завершили навчання! Протягом 80 академічних годин під наставництвом фахівчині Мовного центру Ірини Жорник учасники курсу  поглиблювали свої знання англійської мови, знайомилися з традиціями та звичаями в англомовних країнах. Вони також налагодили нові контакти та знайшли нових друзів.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Проректор з науково-педагогічної, наукової роботи к. с.-г. н., доцент Олег Горб і фахівчиня Мовного центру Олена Савенкова привітали присутніх, побажали їм реалізувати на практиці здобуті знання та продовжувати їх удосконалювати. Олег Горб ознайомив випускників мовних курсів із програмами міжнародної мобільності для студентів в університетах Великобританії, Франції, Іспанії, Фінляндії й Польщі та ще раз наголосив на потребі не зупинятися на досягнутому, а продовжувати вивчення англійської мови.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Чекаємо наступного навчального року всіх охочих на курсах з вивчення англійської та німецької мов у групах різного рівня складності!

 

Фото з нагородженням>