Візит студентів ПДАУ на підприємство нашого стейкхолдера ПП «Лубнимаш»

 

28 червня студенти спеціальності 133 Галузеве машинобудування (ОПП Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва) та 073 Менеджмент (ОПП Менеджмент підприємства) з метою практичної підготовки відвідали передове підприємство України з виробництва елеваторного обладнання ПП «Лубнимаш».

Це підприємство забезпечує елеваторним обладнанням провідні зернопереробні підприємства та агрохолдинги України, а до війни було надійним постачальником окремих одиниць обладнання й на міжнародному ринку. Підприємство впроваджує у виробництво сучасні технології та передове обладнання для зберігання та переробки зерна й зернопродуктів, веде соціально відповідальний бізнес.

Під час екскурсії відвідувачі зустрілися з начальником технічного відділу Сергієм Березою, випускником Полтавського державного аграрного університету, та спеціалістами з підбору кадрів і з питань охорони праці, які поділилися власним досвідом становлення як фахівців і тонкощами роботи машинобудівного підприємства, дали цінні практичні поради студентам щодо освоєння необхідних soft skills і професійної підготовки, ознайомили з історією підприємства, географією потенційних партнерів.

Після проведення вступного інструктажу, пояснення правил перебування на підприємстві та забезпечення засобами захисту студентів фахівці підприємства кваліфіковано ознайомили їх з основними потужностями. Здобувачам вищої освіти продемонстрували особливості технологічних процесів щодо виготовлення деталей і вузлів для елеваторів та інших споруд АПК. Загалом було оглянуто складальний, заготівельний цехи та цех холодної обробки.

 

Всі фото з заходу>