Вітаємо переможниць обласного етапу XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

18 грудня 2021 р. в Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського відбувся обласний етап XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь студентки ПДАУ.

За результатами виконання творчого завдання – написання твору-роздуму, у якому студенти закладів вищої освіти Полтавщини висловили власні погляди на сприйняття сучасною молоддю творчості Кобзаря, − члени журі визначили переможців.

Вітаємо Дарину Шевченко, здобувачку 3 курсу спеціальності Філологія факультету обліку та фінансів ПДАУ, яка виборола 1 місце серед студентів-філологів, і Мілану Бурмінову, здобувачку 1 курсу спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування факультету обліку та фінансів і спеціальності Право навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій, яка посіла почесне 2 місце серед студентів не філологічної спеціальності.

Висловлюємо захоплення вашою наполегливою й натхненною підготовчою роботою до конкурсу! Бажаємо творчої наснаги, мовної вправності, витримки й цілеспрямованості в підкоренні нової вершини – всеукраїнського етапу цього конкурсу!