Вітаємо нашу студентку, Дарину Шевченко!

Вітаємо нашу студентку, Дарину Шевченко, яка посіла призове місце на Всеукраїнському етапі XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

Цей конкурс проводиться з метою
вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні. 
Згідно наказу Міністерства освіти і науки України дипломом III ступеня нагороджено Шевченко Дарину – здобувачку вищої освіти 3 курсу спеціальності Філологія (Германські мови і літератури (переклад включно), перша – англійська) факультету обліку та фінансів Полтавського державного аграрного університету.

Починаючи з I курсу навчання у ПДАУ, Дарина щорічно брала участь у цьому конкурсі, стаючи найкращою на Полтавщині. І нарешті, такий бажаний результат — призове місце на Всеукраїнському рівні!
Пишаємося досягненнями нашої обдарованої філологині – справжньої інтелектуалки, творчої особистості, шанувальниці українського слова й неоціненного набутку Великого Кобзаря!

Щиро бажаємо натхнення, віри у власні сили, невичерпної енергії, нових творчих звершень!