Вітаємо Лесюк Альону з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт!

На економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт у галузі науки «Кількісні методи в економіці (статистика, економіко-математичне моделювання)».

Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка вже втретє радо приймав учасників другого туру конкурсу.

Відкриття підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт 

У ІІ турі конкурсу брали участь 93 студенти з 45-ти вищих навчальних закладів України. На конкурс було представлено 91 наукова студентська робота.

Право взяти участь у заключному етапі конкурсу, а саме у  підсумковій науково-практичній конференції, вибороли 23 студента з 15-ти вищих навчальних закладів з 10-ти областей України, Автономної Республіки Крим  та м. Києва.

Відкриття конференції, вступне слово: Базилевич Віктор Дмитрович – доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України, Заслужений діяч науки і техніки України, декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, голова галузевої конкурсної комісії

Підсумкова науково-практична конференція – це своєрідний тест на креативність і пошукову активність майбутніх високопрофесійних економістів-аналітиків. Саме такими хочуть бачити  молодих фахівців сучасні роботодавці. Це також чудова можливість для молодих науковців розкрити свій інтелектуальний потенціал і захистити результати власної наукової роботи в дусі дружнього суперництва.

Кожний учасник отримав персональне запрошення на підсумкову конференцію для захисту результатів власних наукових досліджень у вигляді доповідей та презентацій. У нас була щаслива нагода згуртуватися і вкотре показати силу розуму, творчого професійного мислення і новаторства. Усім зрозуміло, що проведення суспільних реформ вимагає нових сміливих, але і зважених рішень, які спираються на результати наукових і прикладних досліджень.

На підставі відкритого обговорення наукових робіт та наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія вирішила нагородити Дипломом ІІ ступеня Лесюк Альону (студентку 4 курсу факультету обліку та фінансів) за дослідження на тему «Визначення статистичних показників енергетичної безпеки України» (науковий керівник – к.е.н., доцент Калініченко О. В.).

Переможниця Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт у галузі науки «Кількісні методи в економіці (статистика, економіко-математичне моделювання)»: Лесюк Альона Станіславівна – студентка Полтавської державної аграрної академії

Ковтун Наталія Василівна – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри статистики та демографїї Київського національного університету імені Тараса Шевченка, заступник голови галузевої конкурсої комісії та Лесюк Альона – студентка Полтавської державної аграрної академії

Вітаємо переможницю та бажаємо Лесюк Альоні подальших успіхів у науковій та практичній діяльності, а також нових творчих звершень!

Переможці Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт у галузі науки «Кількісні методи в економіці (статистика, економіко-математичне моделювання)» разом із членами конкурсної комісії та науковими керівниками

7 переможців Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт у галузі науки «Кількісні методи в економіці (статистика, економіко-математичне моделювання)»