Вітання з Польщі

Ми, студентки факультету ветеринарної медицини Капустян Катерина та Стеценко Валерія, передаємо усім вітання із Польщі.

Вже майже тиждень ми навчаємося за програмою академічного обміну у Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu, Poland. Насамперед приємно вразила атмосфера доброзичливості та уважності викладачів до студентів, а студентів – один до одного, а також дуже висока відповідальність і дисциплінованість як викладачів, так і студентів. Заняття тут завжди активні, бо на них студенти отримують практичні завдання з нового навчального матеріалу, які вони повинні опрацювати індивідуально чи в команді. А між викладачем та аудиторією відбувається постійна комунікація.

Особливо хочеться згадати Urszula Paslawska, яка у спілкуванні зі студентами уміє створювати довірчу, теплу атмосферу. Звісно, не можемо не згадати про обладнання аудиторій, лабораторій, дуже сучасні робочі місця викладачів. Це оснащення дозволяє використовувати всі переваги сучасних інформаційних технологій для зацікавлення студентів, проведення різних експериментів і дослідів.

Академічний обмін – це неймовірні можливості для кожного студента: безцінний досвід, нові враження, можливість показати себе та свої знання. Тож, вкотре переконуємося, що ПДАА та факультет ветеринарної медицини є гарними мотиваторами.

Вчимося. Розвиваємося. Приєднуйтеся!

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: