Вільний вибір дисциплін

14 березня 2023 року за сприяння завідувачки аспірантури та докторантури Олени Сіренко відбулася зустріч начальника навчального відділу к. е. н., доцента Андрія Дорошенка зі здобувачами вищої освіти ступеня доктора філософії 1 курсу навчання.

Пан Андрій розповів про процедуру вибору навчальних дисциплін, що складається з чотирьох етапів.  Здобувачі вищої освіти обирають навчальні дисципліни в електронному Кабінеті студента.

Освітні компоненти за вибором здобувачів вищої освіти – це навчальні дисципліни, які пропонують кафедри Полтавського державного аграрного університету з метою задоволення освітніх і професійних потреб та інтересів здобувачів вищої освіти, підвищення їхньої конкурентоспроможності та затребуваності на ринку праці, сприяння їхній академічній мобільності, а також урахування регіональних потреб у фахівцях. Обсяг вибіркових навчальних дисциплін становить не менше 25 % загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для цього рівня вищої освіти. 

Олена Сіренко наголосила, що з 14 до 20 березня відбуватиметься процедура вільного вибору навчальних дисциплін усіх освітньо-наукових програм, а також на тому, що до вибору навчальних дисциплін потрібно ставитися дуже відповідально.

 

Аудиторія: 

Діяльність: