Відзначаємо день енергетика

22 грудня виконувачка обов'язків ректора ПДАУ Валентина Аранчій, перший проректор Олександр Галич, проректорка з науково-педагогічної роботи Олена Костенко та голова профспілки ПДАУ Юлія Радочіна привітали наших енергетиків із їхнім професійним святом.

Пролунали вітальні слова і на адресу професорсько-викладацького складу кафедри механічної та електричної інженерії інженерно-технологічного факультету, адже завдяки нам відбувається підготовка фахівців за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, яка вкрай необхідна для забезпечення енергетичної безпеки України.

22 грудня обрано датою відзначення не випадково, адже це найкоротший світловий день. Але цьогоріч робота енергетиків помітна як ніколи раніше. Представники цієї професії проявляють героїчну стійкість і мужність, регулярно відновлюючи постачання електроенергії в наші оселі після чергових обстрілів російського агресора.

З нагоди професійного свята і напередодні Нового року хочемо висловити величезну повагу та подяку всім фахівцям енергетичної галузі та побажати щастя, міцного здоров'я, успіхів та добробуту!

Аудиторія: 

Діяльність: