Відзначаємо 300 років з дня народження Григорія Сковороди

Згідно з Постановою Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2022–2023 роках» у грудні 2022 року на державному рівні відзначали 300 років з дня народження Григорія Сковороди.

До численних заходів з нагоди цієї події, що проходили у Полтавському державному аграрному університеті, долучився й інженерно-технологічний факультет. Студенти факультету спільно із заступницею декана із виховної роботи Наталією ПРІЛЄПО, викладачкою кафедри механічної та електричної інженерії Оленою БОРОВИК у співпраці із відділом маркетингу Університету зняли документально-художній фільм «Григорій Сковорода у сучасному світі». 

Ідея фільму полягає в осмисленні безсмертної мудрості Григорія Савича та демонструє на прикладі хвилювань сучасних студентів справжню вічність його численних афоризмів і філософських роздумів, актуальних учора, сьогодні та завжди.

Сам фільм був уперше продемонстрований під гучні оплески під час засідання круглого столу «Роби те, до чого народжений: філософський, професійний, буттєвий аспекти життя і діяльності відомих українців, що обрали принцип сродної праці», організованого Полтавським державним аграрним університетом.

Аудиторія: 

Діяльність: