Відкрито черговий сезон навчання в Open Agro University

19 жовтня 2022 року здобувачі вищої освіти, що навчаються за освітніми програмами інженерно-технологічного факультету ПДАУ «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва», «Технології і засоби механізації сільськогосподарського виробництва», «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», долучилися до Zoom-зустрічі із представницею компанії Kernel Ольгою КУЛИК.

 

Компанія презентувала початок навчання у Open Agro University. Це унікальний освітній проєкт для підготовки спеціалістів нового покоління в агро- та харчовій промисловості. Анонсовано другий сезон навчання фахівців  семи професій, зокрема таких як агрономи, агроінженери, інженери-механіки, енергетики, інженери-технологи.
Брати участь у проєкті можуть не тільки здобувачі вищої освіти старших курсів, але й випускники попередніх років. Одночасно в Open Agro University будуть навчатися 150 осіб, що пройдуть конкурсний відбір. Існує також і перспектива подальшого працевлаштування.

 
Цей захід зацікавив слухачів, про що свідчила значна кількість запитань до спеціаліста компанії. Конференцію відвідали не тільки здобувачі вищої освіти, але й викладачі, які забезпечують реалізацію компонент за освітніми програмами факультету.