Відкрита зустріч активістів ОСС

30 жовтня в стінах Полтавської державної аграрної академії відбулася Відкрита зустріч активістів органів студентського самоврядування І‒ІІ рівня акредитації закладів вищої освіти Полтавської області у форматі «Світове кафе».

Студентський актив, виступаючи ініціатором й організатором різноманітних просвітницьких, наукових, культурно-масових, спортивних заходів об’єднує навколо себе активну молодь усієї Полтавської області, відкриваючи нові можливості для саморозвитку та самовдосконалення цілеспрямованих здобувачів.

Саме під час цієї зустрічі більше 30 учасників з коледжів та технікумів нашої області мали змогу отримати інформацію щодо організації й проведення заходів для студентської молоді та реалізації молодіжної політики.

Мета зустрічі полягала у формуванні та забезпеченні основних теоретичних знань та практичних навичок для реалізації молодіжної політики, навчанні та виробленні практичних навичок самомотивації, роботи в команді та основ лідерства, формуванні цілісної команди, налагодженні діалогу між різними учасниками молодіжної політики, налагодженні конструктивного молодіжного співробітництва на різних рівнях самовизначення та самореалізації.

Активісти мали змогу ознайомитися з презентацією роботи Студентської ради міста, обговорити питання студентської дискримінації, посилення волонтерського руху свого закладу освіти та мали змогу не тільки теоретично, а й практично попрацювати над проектною діяльністю.

Декан факультету економіки та менеджменту Олександр Галич звернувся з привітальним словом до представників студентського самоврядування, акцентуючи увагу на питаннях зростання соціальної активності студентського середовища, ініціативності та відповідальності тощо.

Олена Бабенко – начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської міської ради, інформувала активістів про особливості грантової діяльності, написання проектів тощо.

Учасниками заходу стали представники закладів вищої освіти І‒ІVрівнів акредитації, зокрема:
- Полтавський бізнес-коледж МНТУ імені академіка Юрія Бугая;
- Полтавський комерційний технікум;
- Полтавський кооперативний коледж;
- Лубенський фінансово-економічний коледж ПДАА;
- Полтавський коледж харчових технологій;
- Полтавський політехнічний коледж;
- Полтавський медичний коледж УМСА;
- Аграрно-економічний коледж ПДАА;
- Полтавський будівельний технікум транспортного будівництва;
- Хорольський агропромисловий коледж ПДАА;
- Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж ПДАА;
- Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка.

 

Організатори: Студентська рада факультету економіки та менеджменту Полтавської державної аграрної академії за підтримки Студентської ради міста Полтави та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської міської ради.

Щиро дякуємо викладачам кафедри менеджменту Полтавської державної аграрної академії за сприяння та підтримку в реалізації цього заходу!

Насичено, продуктивно, з користю провели час!