Відкрита лекція для студентів ННІ ЕУПІТ від директора компанії "ТермаСтіл"

 

З метою набуття студентами необхідного досвіду, розширення кругозору та спілкування із представниками різних професій Полтавський державний аграрний університет регулярно проводить зустрічі здобувачів вищої освіти із працівниками провідних фірм і підприємств України. Сьогодні, 26 жовтня, було проведено одну з таких зустрічей, яку організувала професор кафедри підприємництва і права Олена Таран-Лала.

До ПДАУ було запрошено директора виробничої компанії "ТермаСтіл" Інну Бибик, яка розповіла про особливості ведення бізнесу в сучасних реаліях України.

Компанія «ТермаСтіл» — лідер українського ринку з виробництва покрівельних і фасадних матеріалів, що динамічно розвивається, оснащена найсучаснішим виробничим обладнанням і відповідає високим стандартам організації виробництва, а також один із наших стейкхолдерів, що люб'язно сприяє оптимізації навчального процесу в Університеті.

Окрім безпосереднього спілкування в аудиторії,  студенти мали змогу долучитися онлайн. Відкрила лекцію директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Алла Світлична, яка вкотре наголосила на важливості подібних зібрань.