Відкрита лекція Анни Антонюк: ТЦ «Епіцентр К» зсередини

2 квітня студенти Полтавського державного аграрного університету  спеціальностей 076 Підприємництво та торгівля, 075 Маркетинг і 073 Менеджмент долучилися до лекції стейкхолдера ОПП Підприємництво першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Анни Антонюк, начальниці відділу «Деко» ТЦ «Епіцентр К» (м. Полтава). Тема лекції – «Робота з постачальниками: Система 5P».
 
Анна Сергіївна поділилася з аудиторією знаннями та досвідом роботи в одній з найуспішніших українських компаній – «Епіцентр». Лекторка детально розповіла про історію розвитку компанії, її місію, цінності та принципи роботи. Особливу увагу вона приділила системі 5P, використання якої сприяє підвищенню ефективності діяльності компанії та визначає позиціювання продукту на ринку.
 
Студенти мали змогу взяти активну участь у дискусії, поставити лекторці запитання щодо роботи ТЦ «Епіцентр К», специфіки роботи з постачальниками, а також отримати цінні практичні поради стосовно ведення бізнесу.
 
Зустріч з Анною Антонюк стала для студентів цінним джерелом інформації та мотивації. Вони мали змогу з перших вуст дізнатися про роботу успішної компанії, а також отримати поради щодо побудови власної кар’єри.