Відбувся випуск та вручення дипломів магістрам ФЕМ.

24 лютого 2017 року відбулась урочиста подія – випуск та вручення дипломів магістрам факультету економіки та менеджменту денної та заочної форми навчання, спеціальностей "Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)", "Економіка підприємства (за видами економічної діяльності" , «Адміністративний менеджмент».

Урочистості розпочалися з привітального слова ректора академії, професора  Валентини Іванівни Аранчій, яка звернулася з теплими та зворушливими словами до кожного з випускників, надихнувши новоспечених магістрів на великі звершення та достойні справи.

Щирими, мудрими словами до випускників, від імені колективу викладачів та співробітників факультету, звернувся декан факультету – Галич Олександр Анатолійович, його заступники – Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна та Хурдей Вікторія Дмитрівна.

 

Від імені випускників зі словами вдячності адміністрації академії та факультету, викладачам та співробітникам виступила магістр спеціальності "Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності) "– Шевченко Юлія Володимирівна.

 

 

 

Вітаємо всіх випускників із цим визначним днем! Настав час рухатись до професійних висот та своїми успіхами довести, що Ви гідно несете високе звання випускника Полтавської державної аграрної академії.

Успіхів Вам у житті, щастя та злагоди. Не бійтеся ставити перед собою цілі. З тими знаннями, що Вам передали у ПДАА, у вас все обов'язково вийде!