Відбулося засідання ради з якості освіти

 

27 квітня 2023 року під головуванням проректорки з науково-педагогічної роботи професорки Олени КОСТЕНКО відбулося чергове засідання ради з якості вищої освіти Полтавського державного аграрного університету.
 
На зібранні директорка навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Алла СВІТЛИЧНА проаналізувала стан забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти у підпорядкованому їй структурному підрозділі. З результатами моніторингу кар’єрного шляху та траєкторій працевлаштування випускників ПДАУ, їхнього опитування усіх ознайомила Олена КОСТЕНКО.
 
Омбудсмен учасників освітнього процесу ПДАУ Олександр ПОМАЗ доповів присутнім про створені в Університеті умови для реалізації права на освіту осіб з особливими потребами та окреслив шляхи їх покращення. Голова Студентського наукового товариства ПДАУ Євгенія ТЮТЮННИК доповіла про стан залучення здобувачів вищої освіти до наукової діяльності та заходи щодо її активізації. Після завершення зібрання було прийнято відповідні рішення.