Відбулося перше засідання ради з якості вищої освіти ПДАУ у новому навчальному році

 

15 вересня 2023 року відбулося перше засідання ради з якості вищої освіти Полтавського державного аграрного університету у новому навчальному році. Відкрила роботу ради проректор з науково-педагогічної роботи Олена КОСТЕНКО, яка привітала колег з початком роботи та подякувала їм за професіоналізм і самовіддану працю задля забезпечення якості освіти.

Відповідно до порядку денного Олена Михайлівна окреслила вектори діяльності ради на 2023 - 2024 навчальний рік і закцентувала увагу на змінах, які відбулися у складі ради з якості вищої освіти Університету.

Керівник навчально-наукового центру забезпечення освітньої діяльності та якості освіти Людмила ШУЛЬГА довела до відома учасників зібрання План моніторингових заходів системи внутрішнього забезпечення якості освіти ПДАУ, поінформувала про перелік об’єктів моніторингу та періодичність його проведення.

Керівник відділу моніторингу та забезпечення якості освіти Інна ЛАВРІНЕНКО представила на розгляд і схвалення анкети для проведення моніторингових досліджень із питань якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в Університеті. Оголосила пропозиції щодо їх удосконалення, які надійшли від університетської спільноти під час  громадського обговорення.

Про узагальнені результати моніторингу успішності та якості знань здобувачів вищої освіти за результатами екзаменаційної сесії другого півріччя 2022-2023 н.р. доповів начальник навчального відділу Андрій ДОРОШЕНКО.

 

За результатами засідання були ухвалені відповідні рішення та погоджено план роботи ради на поточний навчальний рік.

 

Більше фото>