Відбулася науково-практична конференція «Економіка, облік, фінанси та право: аналіз тенденцій та перспектив розвитку»

5 грудня 2019 року на базі Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА відбулася науково-практична конференція «Економіка, облік, фінанси та право: аналіз тенденцій та перспектив розвитку». У конференції взяли участь здобувачі вищої освіти економічних спеціальностей Лубенського ФЕК ПДАА та ПДАА.

 

 

Із привітальним словом до учасників наукового зібрання звернулася директор коледжу Орошан Т.А. Організаційний комітет конференції представляли очільники факультету обліку та фінансів ПДАА: к.е.н., доцент, декан факультету обліку та фінансів Дорогань-Писаренко Л.О., заступники декана – к.е.н, доценти Безкровний О.В., Дорошенко А.П., Канцедал Н.А, д.е.н., професор, завідувач кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю Плаксієнко В.Я., а також керівники Лубенського ФЕК та викладачі циклової комісії обліково-фінансових дисциплін.
Апробація результатів досліджень дала змогу здобувачам вищої освіти актуалізували чимало наукових проблем, серед них функціонування та облікове забезпечення об’єднаних територіальних громад, ринок землі, діяльність державних та незалежних суб’єктів фінансового контролю та інше. За підсумками засідання була ухвалена та оприлюднена резолюція.