Відбулася Конференція трудового колективу Полтавського державного аграрного університету.

У п'ятницю, 16 вересня, відбулася Конференція трудового колективу Полтавського державного аграрного університету.

Розпочав конференцію голова профспілки Віктор Матюха, який ознайомив присутніх із порядком денним і доповів про новий склад делегатів від структурних підрозділів ПДАУ на 2022/2024 н. р.

Про основні напрями та пріоритетні сфери розвитку Університету розповіла в. о. ректора Валентина Аранчій, яка також оголосила присутнім результати цьогорічної вступної кампанії, порівнявши їх із 2021 роком.
Результатом плідної праці всіх підрозділів Університету стало суттєве загальне зростання обсягу набору здобувачів вищої освіти у 2022 році.


Це дало змогу збільшити штат науково-педагогічних працівників Університету. Валентина Іванівна подякувала всьому колективу ПДАУ та побажала подальших успіхів у становленні якісної вищої освіти європейського рівня.

Відповідно до порядку денного перший проректор Олександр Галич доповів про процедуру виборів до складу Вченої ради Університету та її кількісний склад. Відкритим голосуванням було затверджено новий склад Вченої ради ПДАУ терміном на 5 років — 69 представників науково-педагогічних працівників, виборних представників студентів та інших, які не є науково-педагогічними працівниками.

У зв'язку із закінченням терміну повноважень попереднього голови профспілки було запропоновано на цю посаду керівницю підрозділу з організації виховної та іміджевої діяльності Юлію Радочіну, кандидатуру якої одностайно підтримали всі присутні.

 



Валентина Аранчій від усього трудового колективу подякувала Віктору Матюсі за багаторічну та плідну роботу на профспілковій ниві, соціальний розвиток колективу, значний особистий внесок у становлення і розвиток профспілкової організації Університету.

 


Зі свого боку Віктор Матюха щиро подякував Університету, якому  віддав понад 30 років свого професійного життя.


Протягом конференції грамотами ПДАУ було нагороджено представників Вченої ради Університету за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у діяльність Університету і Вченої ради ПДАУ. Також було відзначено видатних спортсменів-випускників ПДАУ Ігоря Онопрієнка, Дмитра Мікуця, Дмитра Несевра та Тимура Кірагосьянца за перемоги на змаганнях та вручено сертифікат на отримання спортивного обладнання вартісттю 3000 грн!