Відбулася інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?" з нагоди 300-ліття від народження Сковороди

 

Цьогоріч виповнюється 300 років від дня народження Григорія Сковороди — видатного українського філософа, поета, музиканта, просвітителя-гуманіста, педагога. Він залишив нащадкам колосальну духовно-інтелектуальну спадщину, яка не втрачає свого значення і тепер, у період творення нової української держави. Саме тому знання основних постулатів і послань його вчення вкрай важливе для сучасної молоді — майбутніх будівничих України. 
 
27 листопада в Полтавському державному аграрному університеті за ініціативи Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА на чолі з Євгеном Кончаковським і за підтримки Полтавської академії неперервної освіти імені М. В. Остроградського відбулася гра "Що? Де? Коли?", присвячена культурній та інтелектуальній спадщині Григорія Сковороди. 

Команди відповідали на 37 запитань на сковородинську тематику з поєднанням актуальної світової та української повістки дня, які були підготовлені співорганізатором заходу Олегом Слизьком. Команда ПДАУ "Аграрвард" посіла друге місце, продемонструвавши глибокі знання творчого спадку Григорія Сковороди. 

Вітаємо наших студентів з їхнім здобутком!