Відбулася 50-та науково-методична конференція викладачів і аспірантів на тему: «Сучасний підхід до викладання навчальних дисциплін в контексті підвищення якості вищої освіти»

26-27 лютого 2019 року в ПДАА відбулася
50-та науково-методична конференція викладачів і аспірантів на тему: «Сучасний підхід до викладання навчальних дисциплін в контексті підвищення якості вищої освіти»

У науково-методичній конференції прийняли участь 179 науково-педагогічних, педагогічних працівників та аспірантів академії.
Під час роботи конференції проведено пленарне засідання та шість секційних засідань. Пленарне засідання було відкрито ректором, професором Аранчій В. І.

 

У наукових доповідях розглядались актуальні питання викладання навчальних дисциплін в контексті підвищення якості освітньої діяльності. Обговорення та дискусії, що відбулися на конференції, були змістовними, цікавими та корисними.

 

 

За підсумками пленарного та секційних засідань, заслухавши пропозиції учасників, були ухвалені рішення щодо забезпечення якості освітньої діяльності. А за результатами 50-тої науково-методичної конференції викладачів і аспірантів на тему «Сучасний підхід до викладання навчальних дисциплін в контексті підвищення якості вищої освіти» підготовлено збірник, до якого ввійшли матеріали доповідей учасників. 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: