Вічна пам’ять Герою

22 березня 2022 року загинув у бою за визволення своєї Батьківщини від російських окупантів здобувач вищої освіти інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету МОХОНЬКО Сергій Олександрович.
Сергій мав через 3 місяці закінчити навчання за ступенем вищої освіти бакалавра та планував продовжити здобувати освіту, чітко крокуючи до своєї омріяної мети. Проте, як і в багатьох інших людей, війна з Росією змінила налагоджену траєкторію його життя. Отримавши заклик вступити до лав Збройних Сил України, Сергій вже з 1 березня боронив свій рідний народ на посаді старшого сержанта реактивного артилерійського дивізіону. Він загинув під час ворожого обстрілу, захищаючи передові позиції нашої столиці.
Важко переоцінити жертовність наших відважних співвітчизників, які відстоюють територіальну цілісність України. І всі ми будемо вічно вдячні їм за відважний подвиг, адже ціна Перемоги завжди висока. Сьогодні ми платимо кров’ю та сльозами, обираючи єдиний можливий для нас шлях супротиву.
Колектив Університету висловлює щирі співчуття рідним і близьким Сергія з приводу їхньої важкої втрати. Бракує слів, щоб виразити весь біль, тугу й гіркоту.
Вічна пам’ять Герою!