Весняний крафтовий ярмарок «Агро-фест» у ПДАУ

2 травня  на мальовничій території Полтавського державного аграрного університету  пройшов крафтовий ярмарок «Агро-фест». Близько п’ятдесяти унікальних виробників крафтової продукції Полтавщини взяло участь у ньому, щоб презентувати свою продукцію  численним відвідувачам. Ярмарок був організований ПДАУ спільно з Агенцією регіонального розвитку Полтавської області «Офіс Євроінтеграції».
 
Ректор ПДАУ Олександр Галич привітав гостей і відзначив символізм цього дня: спочатку Ярмарок вакансій, потім презентація продукції  роботодавців, що свідчить про нерозривний зв’язок освіти та працевлаштування, важливість підтримки локальних виробників і підприємців. Особливу подяку він висловив Збройним силам України, завдяки яким стало можливим проведення цього заходу. Їхня мужність і самовіддача дають нам змогу жити та творити. 
Окрім виробників, на ярмарку виступили народний ансамбль сучасної пісні «MAL-A-XIT», колектив сучасного естрадного танцю «A.D.V.A.N.C.E.», народний фольклорний ансамбль «МАЛАНКА» та хореографічний колектив народного танцю "Зоряна".
 
«Агро-фест» став не просто ярмарком, а справжнім фестивалем ремесел, де кожен міг знайти щось цікаве для себе. Відвідувачі мали змогу оглянути локації крафтових виробників, скуштувати унікальну продукцію, створену з любов’ю та майстерністю. Тут можна було знайти авторські вишиванки, вироби з дерева та глини, натуральні косметичні засоби, смачні й корисні харчові продукти та багато іншого.
 
На ярмарку було представлено локації двох навчально-наукових інститутів, чотирьох факультетів та семи коледжів, які входять до структури ПДАУ, адже для вступників цього року Університет пропонує 30 спеціальностей, навчання за якими відкриє широкі можливості для самореалізації та успішного кар’єрного зростання.
 
 Усі учасники «Агро-фесту» отримали незабутні враження, зробили смачні й корисні покупки, а також відчули єднання з українською культурою та традиціями.