Вчора відбулася робоча зустріч керівництва ПДАУ із представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області Носенком Владиславом Володимировичем

 

У зустрічі взяли участь ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр Галич і голова вченої ради Валентина Аранчій.
 
Владислав Носенко розповів про особливості діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в умовах воєнного стану та більш детально ознайомив із напрямами роботи регіонального представництва Уповноваженого в Полтавській області.
 
Учасники зустрічі обговорили важливість науково-практичних і практичних заходів, спрямованих на вдосконалення нормативно-правового регулювання у сфері захисту прав і свобод громадян, підвищення правової поінформованості учасників освітнього процесу щодо забезпечення їх дотримання в умовах триваючої агресії росії проти України.
 
Під час зустрічі досягнуто домовленості щодо взаємодії сторін у межах своєї компетенції, обговорено перспективні напрями співпраці.