Установче засідання робочої групи з організації програми академічної мобільності здобувачів вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» (035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»)

Полтавська державна аграрна академія тісно співпрацює із Полтавським інститутом економіки і права Університету «Україна» щодо реалізації права студентів на навчання за програмою академічної мобільності.

19 лютого 2021 року у режимі відеоконференції ZOOM відбулося установче засідання робочої групи з організаційних питань реалізації програми академічної мобільності здобувачів вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» (035.041 «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»).

У засіданні від Полтавської державної аграрної академії взяли участь Сизоненко Н. М., к. філол. н., доцентка, завідувачка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін; Тагільцева Я. М., к. філол. н., доцентка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін, гарант ОПП «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»; Помаз Ю. В., к. іст. н., доцентка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін; здобувачі вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» (035.041 «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська») Пащенко А. О., Шевченко Д. Ю. Від Полтавського інституту економіки і права у засіданні взяли участь перший заступник директора з науково-педагогічної роботи Шаравара Р. І.; к. філол. н., доцентка, завідувачка кафедри філології та соціально-гуманітарних дисциплін Рябокінь Н. О.; здобувачі вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» (035.041 «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська»)  Павленко С. С., Герасименко М. М.

Учасники засідання розглянули порядок реалізації права на академічну мобільність здобувачів освіти, зміст інформаційного пакета для вибору навчання за академічною мобільністю, погоджений зміст тристороннього договору між здобувачами вищої освіти та закладами-партнерами за програмою академічної мобільності та перелік компонент освітньо-професійної програми, компетентностей і результатів навчання.

Завдяки угоді про співпрацю із Полтавським інститутом економіки і права Університету «Україна» наші студентки Пащенко А. О. та Шевченко Д. Ю. мають змогу вивчати дисципліну «Основи наукових досліджень та академічного письма» упродовж четвертого семестру за програмою обміну в інституті-партнері.

Програми академічної мобільності дають можливість студентам отримати цінні знання, розширити світогляд і набути неоціненний досвід спілкування в науковому середовищі.

Дякуємо нашому партнеру –  Полтавському інституту економіки і права Університету «Україна» за співпрацю і бажаємо нашим студентам наснаги й успіхів у навчанні!

 

Аудиторія: 

Діяльність: