Успіхи студентів Полтавської державної аграрної академії у науковій діяльності

13 березня 2014 року на базі Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського відбулась підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2013/2014 рр. за напрямом «Світове господарство і міжнародні економічні відносини».

В роботі конференції взяли участь 34 студенти 30 ВНЗ з 19 міст України.

Участь студентки Полтавської державної аграрної академії у підсумковій науково-практичній конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

У даному конкурсі гідно представила Полтавську державну аграрну академію студентка 4 курсу факультету обліку та фінансів Яблонько Олена Олександрівна. На розгляд конкурсної комісії було запропоновано наукову роботу на тему «Загрози та перспективи інтеграції національної економіки України до Митного союзу» (науковий керівник – к.е.н., доцент Калініченко О. В.).

Яблонько Олену нагороджено Дипломом ІІ ступеню як переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Світове господарство і міжнародні економічні відносини».

Переможниця Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт за напрямком «Світове господарство і міжнародні економічні відносини»:
Яблонько Олена Олександрівна – студентка Полтавської державної
аграрної академії

Щиро вітаємо Яблонько Олену та її наукового керівника кандидата економічних наук, доцента, доцента кафедри економіки підприємства Калініченка Олександра Володимировича з цією перемогою.

Так тримати! Бажаємо нових творчих успіхів та натхнення!