Університет співпрацюватиме з агропромхолдингом «Астарта-Київ»

Коло стейкхолдерів Полтавського державного аграрного університету розширюється, відповідно збільшуються й освітні та практичні можливості для студентів.
29 вересня відбулася зустріч ректорки ПДАУ Валентини Аранчій та адміністрації Університету із представниками ТОВ «Астарта-Київ», під час якої сторони обговорили напрями майбутньої співпраці. На зустрічі агропромхолдинг «Астарта-Київ» представляли:

– Вадим Скрипник, директор департаменту сільськогосподарського виробництва (ТОВ «Зерно-Агротрейд»);
– Ярослав Кушнір, начальник управління тваринництва (ТОВ «Зерно-Агротрейд»);
– Світлана Карабаджак, менеджерка з регіонального розвитку HR- функції департаменту по роботі з персоналом, корпоративного партнерства та комунікацій (ТОВ «Астарта-Київ»);
– Світлана Мозгова, директорка департаменту по роботі з персоналом, корпоративного партнерства та комунікацій (ТОВ «Астарта-Київ»).
З метою налагодження ефективної взаємодії в  підготовці кваліфікованих кадрів сільськогосподарської галузі Полтавський державний аграрний університет і ТОВ  «Астарта-Київ» уклали меморандум про співробітництво.
У документі визначені основні форми взаємодії сторін, зокрема передбачено проведення спільних консультацій, реалізацію науково-дослідних проєктів, розроблення та впровадження нових навчальних курсів, програм, забезпечення проходження на безоплатній основі практик, участь в організації та проведенні наукових, науково-практичних і науково-методичних конференцій, симпозіумів, конгресів, семінарів та інших наукових заходів тощо.

Окрім того, під час зустрічі представники ТОВ «Астарта-Київ» презентували програму стажування студентів на виробничих потужностях фірми.
Агропромхолдинг «Астарта-Київ» – один із найбільших вертикально інтегрованих агроіндустріальних холдингів в Україні. Сільськогосподарське виробництво, виробництво цукру, тваринництво, переробка сої, біоенергетика – основні напрями діяльності фірми.
Компанія постійно підтверджує статус надійного партнера та постачальника, який упроваджує кращі міжнародні практики в управлінні та якості продукції, інвестує в інновації та сталий розвиток громад.