Участь викладачів в онлайн-тренінгах від Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education та Pearson

Викладачі кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін взяли участь в онлайн-тренінгах від Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education та Pearson

Під час карантину викладачі кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін ПДАА Ніколаєнко Ю.О., Сільчук О.В., Тагільцева Я.М. беруть активну участь в інтенсивній програмі онлайн-тренінгів від Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education та Pearson.

 

Щотижня викладачі мають можливість долучатися до низки англомовних вебінарів від досвідчених тренерів, знайомитися із сучасними ідеями щодо ефективного викладання англійської мови, більше дізнаватися про нові навчальні посібники, спілкуватися та обмінюватися досвідом із колегами з усього світу.

Найбільш актуальні теми віддалених зустрічей: особливості організації онлайн занять, розвиток у здобувачів вищої освіти навичок командної роботи та лідерства, успішна підготувати студентів до іспитів, ефективне використання автентичних ресурсів та сучасних інтерактивних технологій на заняттях.

  

Приємний сюрприз від організаторів – підручник High Note з унікальним онлайн-контентом від британського видавництва Pearson у подарунок!

Чекаємо на нові вебінари та продовжуємо професійне самовдосконалення!

Аудиторія: 

Діяльність: