Участь викладачів і магістрантів у вебінарі «10 Classroom Games You Absolutely Must Know»

Викладачі кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін та магістрантка освітньо-професійної програми Германські мови і переклад (англійська та німецька мови) Яна Лоза 8 вересня 2022 року стали учасниками вебінару «10 Classroom Games You Absolutely Must Know» від міжнародної освітньої компанії eduNation.

Польська спікерка вебінару Paulina Dolega, магістриня філології, авторка курсів і тренінгів з мовної комунікації та вдосконалення освітнього процесу з використанням інноваційних інтерактивних технологій навчання англійською мовою, представила доповідь про застосування спеціалізованих інтерактивних ігор, які мінімізують зусилля викладачів щодо їх організації і сприяють ґрунтовному підвищенню якості навчального процесу з філологічних дисциплін і мотивації здобувачів вищої освіти до вивчення іноземних мов.

Викладачі та магістрантка мають змогу впроваджувати представлені спікеркою інтерактивні ігри та розробки під час вивчення різних дисциплін філологічного циклу, окремих тем, лексики, граматики чи мовлення, у процесі різних етапів занять.

Під час вебінару викладачі та магістрантка взяли участь в обговоренні особливостей реалізації розглянутих навчальних і методичних застосунків у процесі підготовки майбутніх перекладачів.

Представлені ігри поповнили методичний доробок викладачів кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін. Усі учасники вебінару отримали сертифікати.