Участь студентів інженерно-технологічного факультету у заходах, приурочених Міжнародному дню людей з інвалідністю

2 грудня 2021 року студенти інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету спеціальностей 208 Агроінженерія, 133 Галузеве машинобудування і 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка взяли участь у заході, приуроченому Міжнародному дню людей з інвалідністю, який організувала психологічна служба разом із підрозділом із організації виховної та іміджевої діяльності за сприяння і підтримки адміністрації ПДАУ.
Відзначення цієї дати мобілізує підтримку громадськості для розв'язання найважливіших питань, що стосуються соціальної інтеграції людей з інвалідністю, сприяє підвищенню обізнаності про проблеми інвалідності та привертає увагу до переваг інклюзивного суспільства, доступного для всіх.*
Під час заходу перед студентами виступили Олександр Галич, професор, перший проректор, Тамара Шаравара, керівниця психологічної служби Ірина Плаксієнко, практичний психолог Ганна Подлєсна, а соціальні педагоги Алла Ільченко та Юлія Овсієнко допомогли у вирішені організаційних питань. Марина Антонець, к. психол. н., доцентка, доцентка кафедри рослинництва, продемонструвала фрагменти відео, де головні герої потрапляють у неприємні життєві ситуації, що стали наслідком їхнього необачного ставлення до власного здоров’я і життя, і разом із заступницею декана з виховної роботи факультету агротехнологій та екології Оксаною Четверик, старшою викладачкою кафедри селекції, насінництва і генетики, к. с.-г. н., гостям заходу пояснили, що навіть із найскрутніших ситуацій завжди можна знайти вихід, якщо людина знає коли і до кого треба звертатися за порадами, допомогою і підтримкою.

Аудиторія: 

Діяльність: