У рамках співпраці Мовного центру Центру європейської освіти та іноземних мов ПДАУ студенти першого курсу мають змогу вивчати англійську мову з викладачами Лестерського університету

 
У рамках співпраці Мовного центру Центру європейської освіти та іноземних мов Полтавського державного аграрного університету з Центром міжнародного навчання та освіти Лестерського університету (Велика Британія) студенти першого курсу, які навчаються за освітньою програмою Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська вивчають англійську мову з викладачкою Лестерського університету докторкою наук Крістіною Вулф.
⠀⠀⠀⠀
Заняття проходять у лінгафонному кабінеті ПДАУ на платформі Zoom протягом трьох місяців за підтримки Марини Антонюк, кандидатки філологічних наук, доцентки, викладачки кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін. На практичних заняттях Крістіна Вулф ознайомлює студентів з практикою close reading – уважного і вдумливого прочитання літературних текстів, щоб підготувати їх до сприйняття курсів з літератури.
⠀⠀⠀⠀
Передбачається, що спільно з викладачкою студенти спочатку опрацьовуватимуть менші за обсягом твори, а згодом більші та складніші.
⠀⠀⠀⠀
На першому занятті студенти працювали над віршем американського поета Роберта Фроста «Лід і полум’я»: визначили емоції, з якими асоціюються образи поезії, розглянули контрасти, ня яких побудований вірш, висловили своє ставлення до твору.
⠀⠀⠀⠀
Студенти мали змогу не лише обмінюватися думками одне з одним, але й висловити свої ідеї викладачці та отримати її відгук.