У ПДАУ відбувся тренінг з домедичної допомоги від UK-Med

 

В умовах повномасштабного російського вторгнення питання порятунку людського життя відіграє особливу роль. Відтак нового змісту набувають різноманітні навчання з надання першої домедичної допомоги, завдяки яким кожен може освоїти важливі базові навички, що дають змогу зберегти людське життя  до приїзду швидкої допомоги.
 
Зважаючи на це, за ініціативи студентського містечка Полтавського державного аграрного університету та при координаційній підтримці БФ «Право на захист» 7 березня 2023 року для студентів, працівників ПДАУ та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Університету, було проведено тренінг із надання першої домедичної допомоги.
 
Метою тренінгу було теоретичне та практичне навчання роботи з травмами, що, ймовірно, можуть отримати люди, які потрапили під ракетний або артилерійський обстріл. 
 
UK-Med — це міжнародна благодійна організація з надання медичної допомоги, яка понад 30 років працює над формуванням суспільства, де кожен матиме необхідну медичну допомогу під час кризи чи катастрофи. У їхньому реєстрі сотні медиків, які пройшли сувору підготовку до надзвичайних ситуацій.