У ПДАУ відбувся літературний вечір, присвячений творчості Григорія Сковороди!

 

1 грудня Полтавський державний аграрний університет гостинно відкрив двері для всіх шанувальників науково-філософського і творчого спадку Григорія Сковороди, які зібралися, щоб відзначити 300-ліття від дня народження нашого видатного земляка.



Спершу присутні прослухали невеличку, проте вкрай цікаву доповідь доцента кафедри обліку і оподаткування Романа Ліпського про цікаві факти із життя філософа. Потім проректорка з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Тамара Шаравара зачитала вірш і розповіла про Григорія Сковороду та його філософські погляди.

Справжньою подією став виступ працівниці відділу кадрів ПДАУ Тетяни Василенко, у житті якої поезія посідає особливе місце. Вона презентувала глядачам збірки своїх авторських творів, деякі з них подарувала присутнім.

Протягом усього літературного вечора гості насолоджувалися живою музикою та незрівнянною поезією у виконання наших талановитих студентів, а фінальним акордом став надзвичайно зворушливий та емоційний виступ студентки першого курсу навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Олександри Третяк, яка сконцентрувала всю потужну енергію, що відчувалася в атмосфері вечора, в один яскравий і потужний творчий імпульс, що додав блиску і без того яскравим очам присутніх!

А на завершення заходу всі охочі мали змогу зробити гарні фото у стилізованій фотозоні.